contact
MyEtwie
In de kijker

Bokrijk zoekt Atelier-educatoren (m/v)

Gepubliceerd op 28/10/2015
ateliereducator3

Voor de nieuwe Atelierroutes in het Openluchtmuseum is Bokrijk op zoek naar gemotiveerde Atelier-educatoren (m/v). Vanaf 2016 zullen zij scholen en andere groepen begeleiden tijdens een rondleiding en een creatief atelier in één of meerdere vakgebieden: hout, leder, brood, imkerij, pottendraaien en textiel.

Met ‘BKRK – Bokrijk Brandmerkt’ gaat Bokrijk vanaf 2016 vernieuwend aan de slag met vakmanschap. In de nieuwe Atelierroutes kunnen kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen kennismaken met één specifiek ambacht tijdens een interactieve rondleiding doorheen het Openluchtmuseum. Aansluitend steken ze zelf de handen uit de mouwen in één van de atelierschuren.

Als Atelier-educator sta je in voor de begeleiding van diverse (school)groepen in het Openluchtmuseum. Je leidt de groep interactief rond, begeleidt hen tijdens een workshop in de atelierruimte envertaalt de inhoudelijke informatie over één of meerdere vakmanschappen naar de praktijk. Je werkt als zelfstandige op freelance basis gedurende het museumseizoen 2016, dat loopt van 26 maart tot 23 oktober.

Geïnteresseerd? Lees dan de volledige vacature op www.bokrijk.be. Solliciteren kan tot 20 november 2015.

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...