contact
MyEtwie
In de kijker

Erfgoeddag 2014 | Grenzeloos

Gepubliceerd op 11/09/2013
erfgoeddag14

De start van het nieuwe schooljaar betekent ook het begin van de voorbereidingen van een nieuwe editie van Erfgoeddag. Deze 14de editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 27 april 2014 met als thema 'Grenzeloos'. Dit thema biedt ongetwijfeld veel mogelijkheden om ook technisch, wetenschappelijk en industrieel erfgoed in de kijker te zetten.

Inspiratiegids en website

Zin om Erfgoeddag mee vorm te geven en er een onvergetelijke dag van te maken? In de inspiratiegids vind je alle nodige informatie. Download de digitale versie van de inspiratiegids of vraag een exemplaar aan via info@erfgoeddag.be, uiteraard zo lang de voorraad strekt. Neem zeker ook regelmatig een kijkje op de Erfgoeddagwebsite. Je vindt hier niet alleen alle praktische informatie, maar ook heel wat suggesties en idee├źn.

26 september 2013 | Inspiratiedag 'Grenzeloos'

Op donderdag 26 september 2013 geeft een inspiratiedag het echte startschot van de voorbereidingen. Een aantal experts presenteren elk een andere benadering van het thema. Deze dag is dus bedoeld om je extra context te geven bij het thema. Het programma en een inschrijvingsformulier vind je op de website van Erfgoeddag.

Vanaf 7 t/m 14 oktober 2013 | Provinciale infosessies

Hoe begin je nu aan de voorbereidingen van jouw activiteit(en)? Om je op de sporen te zetten worden opnieuw een aantal gratis infosessies georganiseerd. Na deze infosessies beschik je over alle inhoudelijke, formele en praktische informatie om jouw Erfgoeddagactiviteit te laten uitgroeien tot een aantrekkelijke publiekstrekker. Meer informatie over deze infosessies en hoe je dient in te schrijven, vind je terug op de website.

Kan je nog wat ondersteuning of inspiratie gebruiken om een Erfgoeddagactiviteit rond technisch, wetenschappelijk of industrieel erfgoed te organiseren? ETWIE denkt graag met je mee. Geef ons gerust een seintje via info@etwie.be of 015/27.23.34!