contact
MyEtwie
In de kijker

ETWIE en IFA zoeken jobstudent (m/v/x)

Gepubliceerd op 28/04/2016
gezocht

Heb jij een passie voor communicatie, public relations en erfgoed? Ben je op zoek naar een interessante en flexibele studentenjob in een inspirerende omgeving? Voor de uitbouw van hun werking zijn twee erfgoedorganisaties uit Mechelen op zoek naar een jobstudent (m/v/x) in de periode tussen juli en september 2016. De jobstudent is in die periode minstens 20 werkdagen beschikbaar.

Over de werkplaats

Je wordt ingeschakeld in de werking van twee vzw’s:

Het Expertisecentrum voor Technisch, Wetenschappelijk en Industrieel Erfgoed (ETWIE) is een professionele organisatie, die gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid. Het kantoor van ETWIE is gevestigd in het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen. Meer informatie over ETWIE vind je op www.etwie.be.

Het Instituut voor Financiële Archeologie (IFA) is een vrijwilligersorganisatie die zich met veel passie bezighoudt met economische en financiële geschiedenis. De vereniging heeft zijn kantoor vlakbij het station van Mechelen.

Functieomschrijving

De jobstudent zal meewerken aan het optimaliseren van de publiekswerking en de public relations van beide organisaties. Hij/zij evalueert de huidige werking op het vlak van communicatie, promotie en public relations, werkt nieuwe strategieën en instrumenten uit om verschillende doelgroepen te bereiken, en start met de implementatie van deze acties. Hij/zij kan ook ingeschakeld worden voor andere taken.

Functieprofiel

- Je hebt bij voorkeur al een bachelordiploma in een relevante studierichting
- Je hebt goede schriftelijke als mondelinge communicatieve vaardigheden
- Je werkt zelfstandig, stipt en nauwgezet
- Je bent helemaal thuis in de wereld van blogs, sociale media... en weet hoe je verschillende doelgroepen en de pers kunt bereiken
- Je bent sociaal, assertief en denkt creatief mee
- Je bent flexibel en kunt goed plannen
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent plichtsbewust
- Je kan vlot overweg met de nodige ICT-toepassingen
- Je hebt interesse in de erfgoedsector

Aanbod

- Een boeiende studentenjob met als standplaats Mechelen
- Een aantrekkelijk loon
- Een aangename werkomgeving in een klein, dynamisch team
- Werkervaring in een groeiende erfgoedsector

Hoe solliciteren?

Stuur je CV en een korte motivatie naar info@etwie.be. Solliciteren kan tot en met 30 mei 2016. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Joeri Januarius of Tijl Vereenooghe op 015/27.23.34. Download hier de volledige vacature (.pdf)

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...