contact
MyEtwie
In de kijker

Matinée Lamot op Open Bedrijvendag

Gepubliceerd op 01/10/2013
lamot_contact_pagina_streekkrant

Op zondag 6 oktober neemt Congres- en Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen, de thuisbasis van ETWIE, deel aan Open Bedrijvendag. Ook ETWIE stelt die dag zijn werking voor in de retro-personeelskrant van Lamot en met enkele lezingen tijdens 'Matinée Lamot'.

Als bezoeker krijg je op Open Bedrijvendag een exclusieve blik achter de schermen van het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot. Het gebouw onthult zijn geheimen via rondleidingen, een expo over het Lamoterfgoed in de erfgoedmobiel, kookworkshops en het programma van Matinée Lamot: een gevarieerd aanbod van boeiende lezingen.

Op Mechelen Centraal kan je even in het salon verpozen met een hapje en drankje en ligt er een Lamotkrantje voor je klaar. Onze charmante medewerkers geven je er graag uitleg over onze werking. In de vele zalen ontdek je niet enkel de troeven van het congrescentrum maar word je meegenomen in een reis door de tijd. In Grand Café Lamot kan je je culinair in de watten laten leggen. Het buitenterras biedt je een uniek uitzicht over Mechelen.

Iedereen is welkom!

Bekijk het volledige programma van Open Bedrijvendag

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...