contact
MyEtwie
In de kijker

Ontdek het kersverse platform MyEtwie

Gepubliceerd op 08/02/2021
Categorie
confetti_JasonLeung_unsplash_geenattributie_etwie

Wie de voorbije dagen door onze nieuwsrubriek snuisterde of op zoek ging in de kennisbank, kon het al ervaren: de website van ETWIE zit in een nieuw kleedje! Eentje met ruimte voor sprekende foto's en met extra frisse kleuren bovenop het vertrouwde ETWIE-blauw. We hopen dat je snel je weg vindt doorheen de nieuwe structuur en de informatie die je zoekt ook gemakkelijk kan vinden.

website etwie
actor MyEtwie

Beheer je eigen pagina in de kennisbank via MyEtwie

Weet je wat er extra bijzonder is aan de vernieuwde website? Het kersverse platform MyEtwie! Via MyEtwie kan je als actor, dat is een persoon of een organisatie, zelf je pagina beheren in de uitgebreide kennisbank rond technisch, wetenschappelijk en industrieel erfgoed. Ben je dus zelf onderzoeker, expert, verzamelaar of vertegenwoordig je één van de vele erfgoedorganisaties? Dan kan je voortaan jouw pagina in de kennisbank verrijken met informatie, beelden, publicaties… zodat bezoekers van de ETWIE-kennisbank op elk moment toegang hebben tot de meest recente gegevens.

Om een wildgroei aan actoren te voorkomen en een overvloed aan randinformatie te vermijden, zal de ETWIE-ploeg alle nieuwe pagina's, wijzigingen of toevoegingen in de kennisbank strikt evalueren vooraleer deze effectief een plek krijgen op de website. Verschijnen jouw aanpassingen dus niet meteen online? Geef ons dan maximum twee werkdagen om de wijzigingen te valideren.

We kijken alvast reikhalzend uit naar jullie verrijkingen. Samen maken we zo de community rond technisch erfgoed, wetenschappelijk erfgoed en industrieel erfgoed ongetwijfeld sterker.

Veel surfplezier!