contact
MyEtwie
In de kijker

Tapis plein zoekt projectmedewerker waardering immaterieel erfgoed

Gepubliceerd op 03/08/2017
pottenbakken

Tapis plein vzw is momenteel op zoek naar een energieke projectmedewerker (m/v), die al enige ervaring heeft en op korte termijn van start kan gaan. Hij/zij zal werken aan een pilootproject rond het waarderen van immaterieel cultureel erfgoed. Ook ETWIE is partner in dit project.

Het project wil bijdragen aan een verbeterde immaterieel-erfgoedwerking in Vlaanderen. De voorbije jaren is immers gebleken dat de inventarisatie van dit erfgoed te beperkt blijft, en dat een meer proactieve aanpak nodig is. Niet alle groepen en individuen die levende praktijken met wortels in het verleden beoefenen, vinden immers spontaan de aansluiting bij de bestaande erfgoedwerking. Bovendien bestaan er op dit moment nog geen methodieken om immaterieel erfgoed te waarderen.

Het gaat in principe om een voltijdse functie voor 12 maanden, maar zowel het statuut (werknemer/freelancer) als de tewerkstellingsgraad zijn bespreekbaar. Een verlenging van de tewerkstelling wordt tot de mogelijkheden gerekend. De standplaats is Brugge.

Solliciteren voor deze functie kan nog tot 18 augustus. Je vindt de volledige vacature op www.faro.be.