contact
MyEtwie
In de kijker

Vacature-alert

Gepubliceerd op 09/03/2022
Categorie
vacature_pixabay_geenattributie
Foto: Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waag je kans!

Er zijn weer een paar interessante vacatures in de erfgoedwereld!

Vooreerst zoekt Het MOT een enthousiaste jobstudent als animator voor de zomervakantie. Deze animator zal gezinnen met kinderen begeleiden in workshops. Toffe bijverdienste, als je het ons vraagt! Solliciteren kan tot 18 april.

Wil je mee de toekomst bepalen aan Universiteit Antwerpen? Dan zoeken ze ginds een Departementshoofd Bibliotheek en Archief. Volgens huidig departementshoofd Trudi Noordermeer moet je niet twijfelen want "het is de mooiste baan ter wereld"! Je bent verantwoordelijk voor het algemene beleid van de universiteitsbibliotheek, dat zowel de bibliotheek, het archief, de collectie moderne kunst als de erfgoedwerking omvat! Academisch erfgoed, zei je? Solliciteren maar! Solliciteren kan tot 17 maart.

Vind je Antwerpen iets te ver en heb je het meer voor Brussel? Dan zoekt de VUB een Afdelingshoofd intern informatiebeheer en archief. Deze persoon coördineert CAVA, het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven dat verantwoordelijk is voor het intern document- en archiefbeheer van de VUB en voor de landelijke vrijzinnige archiefwerking in Vlaanderen. Ook hier passeert academisch erfgoed in je takenpakket! Schrijf die CV dus... Solliciteren kan tot 21s maart.

Enkele provincies verder zoekt het Bakkerijmuseum naar een coördinator voor het opvolgen en uitwerken van het project rond de nieuwe museumtuin. De kale grasvlakte zal getransformeerd worden in een groene ecologische belevingszone en ontmoetingsplaats. Zie je je wel werken in Veurne in het groen, met elke dag vers brood? Dan vind je hier de vacature! Solliciteren kan tot 21 maart.