contact
MyEtwie
In de kijker

Vacatures in Bokrijk en het MOT

Gepubliceerd op 24/12/2014
Categorie
mot_grimbergen

Momenteel zijn er interessante vacatures bij het Openluchtmuseum Bokrijk en het Museum voor de Oudere Technieken (MOT) in Grimbergen.

In Bokrijk is men op zoek naar een stafmedewerker publieksbemiddeling (m/v) om de dynamische werking van het openluchtmuseum te verzekeren. De nieuwe medewerker wordt tewerkgesteld binnen de dienst Museum, waar hij/zij verantwoordelijk zal zijn voor de aanstelling en opvolging van de ambachtslui, het onderzoek naar en de invulling van historische huizen en de creatieve vertaalslag van al dat cultureel erfgoed in educatieve werkvormen. Solliciteren voor deze functie kan nog tot 4 januari 2015. Je vindt de volledige vacature op www.bokrijk.be.

Het MOT in Grimbergen is dan weer op zoek naar een technisch medewerker (m/v). Hij/zij zal instaan voor uiteenlopende technische taken die verband houden met de museumwerking en het onderhoud van het patrimonium. De taken van de medewerker zijn zeer divers en erg afwisselend (onderhoud van de gebouwen en omgeving, afbraak en opbouw van tentoonstellingen, collectiestukken verhuizen, vervoeren, collectiestukken demonteren, reinigen en behandelen...). Solliciteren voor deze functie kan nog tot 19 januari 2015. Je vindt de volledige vacature op www.vdab.be.

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...