contact
MyEtwie
Evenement

Verteltour Schitterend Geslepen

  • 8 november, 2021 - 16 maart, 2022
  • De Kempen

Het boekSchitterend Geslepen. Het Kempense diamantverleden onder de loepvertelt het verhaal van meer dan een eeuw diamantbewerking in de Kempen. Dankzij de vele getuigenissen van diamantbewerkers krijg je een unieke inkijk in het leven zoals het was. Je leest een verhaal van vakmanschap, welvaart en plezier, maar het boek schuwt ook de zwarte kantjes niet.

Naar aanleiding van de lancering van het boek organiseert Kempens Karakter in de komende wintermaanden een reeks van11 vertelavonden en – namiddagen. Auteur Jeroen Janssens gaat ingesprek met enkele lokale diamantbewerkers. Hun verhaal staat centraal. Een absolute aanrader voor iedereen met interesse in dit schitterende stukje Kempense dorpsgeschiedenis.

Hieronder vind je een overzicht van alle vertelavonden en -namiddagen. De verteltour isgratis.Reserveren is verplichten kan via onderstaande contactgegevens.

Ben je gebeten door de Kempense diamantgeschiedenis? Dan ishet boekSchitterend Geslepen: Het Kempense diamantverleden onder de loepmisschien iets voor jou. Je vindt er alle info over terug op de website van Kempens Karakteren kan het bestellen inhun webshop.

verteltour schitterend geslepen_KK

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...