contact
MyEtwie
In de kijker

Eperon D'Or zoekt nieuwe conservator

Gepubliceerd op 28/06/2021
Categorie
Eperondor

Eind dit jaar neemt Hilde Colpaert afscheid van het museum Eperon d'Or. Al bijna 35 jaar lang is ze betrokken bij de werking van het museum, eerst als gids en vrijwilliger, later als conservator. Ze hielp mee het met de uitbouw van het toenmalige schoenen- en borstelmuseum naar het museum dat we nu kennen op de site van de voormalige schoenenfabriek Eperon d'Or.

Heb je een passie voor schoenen en borstels? Ben je benieuwd naar hun geschiedenis? Werk je graag met mensen en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is het nu je kans om in de voetsporen van Hilde te treden!

Vacature

Wil je mee verder bouwen aan het historisch erfgoed van de stad Izegem op de prachtige art-deco site Eperon d’Or?

Als museum conservator van Eperon d’Or bouw je mee aan het historisch erfgoed van de stad Izegem.Je bent gebeten door cultuur en weet goed je team warm te maken om samen deze wervelende ambitie waar te maken.Je weet als geen ander hoe een museum organisatorisch het best kan functioneren in het veranderende erfgoed- en museumlandschap.Het team Eperon d’Or maakt deel uit van de ruime cluster Vrije Tijd waar gestreefd wordt naar meerwaarde in samenwerking tussen de teams.

Wie het schoentje past

Alle voorwaarden, het aanbod en hoe je kan solliciteren kan je hier lezen: https://www.izegem.be/nieuws/conservator-museum-eperon-dor-a1a-2a-mvx

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...