contact
MyEtwie
In de kijker

Erfgoeddag 2018 | Kiezen

Gepubliceerd op 07/09/2017
kiezen4

De start van het nieuwe schooljaar betekent ook het begin van de voorbereidingen van een nieuwe editie van Erfgoeddag. De 18de editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 22 april 2018 met als thema 'Kiezen'. Dit thema biedt ongetwijfeld mogelijkheden om technisch, wetenschappelijk of industrieel erfgoed in de kijker te zetten.

Inspiratiegids en website

Zin om Erfgoeddag mee vorm te geven en er een onvergetelijke dag van te maken? In de inspiratiegids vind je alle nodige informatie. Download de digitale versie van de inspiratiegids of vraag een exemplaar aan via info@erfgoeddag.be, uiteraard zo lang de voorraad strekt. Neem zeker ook regelmatig een kijkje op de Erfgoeddagwebsite. Je vindt er niet alleen praktische info, maar ook heel wat suggesties en idee├źn.

12 september - 24 oktober 2017 | Infosessies

Hoe begin je nu aan de voorbereidingen van jouw activiteit(en)? Om je op de sporen te zetten worden opnieuw een aantal gratis infosessies georganiseerd. Na deze infosessies beschik je over alle inhoudelijke, formele en praktische informatie om jouw Erfgoeddagactiviteit te laten uitgroeien tot een aantrekkelijke publiekstrekker. Alle praktische informatie over deze sessies vind je op de website.

Kan je nog wat ondersteuning of inspiratie gebruiken om een Erfgoeddagactiviteit rond technisch, wetenschappelijk of industrieel erfgoed te organiseren? ETWIE denkt graag met je mee. Geef ons gerust een seintje via info@etwie.be of 015/27.23.34!