contact
MyEtwie
In de kijker

Gezocht: medewerker Briljante Kempen

Gepubliceerd op 05/02/2016
nijlen30

De afgelopen jaren besteedden de projectvereniging Kempens Karakter en haar partners heel wat aandacht aan het diamantair erfgoed van de regio, zowel vanuit het beleid rond cultureel erfgoed al vanuit het beleid rond toerisme. Deze dynamiek wil Kempens Karakter nu verder verankeren in de organisatie door de aanwerving van een nieuwe medewerker (m/v).

De regio van Kempens Karakter werd in de voorbije eeuw gekenmerkt door de aanwezigheid van bijzonder veel diamantfabrieken en diamantbewerkers. Overal zijn de sporen van 'het steentje' nog tastbaar aanwezig, maar de belangrijkste ankerpunten zijn ongetwijfels het Kempisch Diamantcentrum in Nijlen en de diamantcollectie in Grobbendonk. Op www.briljantekempen.be vind je meer informatie over het Kempense diamantverhaal.

Men zoekt een medewerker voor de duur van één jaar (voltijds, B-niveau), met zicht op een contract van onbepaalde duur. De taakomschrijving en het profiel kan je terugvinden op www.kempenskarakter.be. Interesse? Stuur je kandidatuur met cv en gemotiveerde brief ten laatste op 15 maart 2016 naar Kempens Karakter, Begijnhof 27, 2200 Herentals of info@kempenskarakter.be.