contact
MyEtwie
In de kijker

Het Karrenmuseum opent opnieuw de deuren!

Gepubliceerd op 08/04/2019
Categorie
karrenmuseum

Het Karrenmuseum is klaar voor het nieuwe seizoen! Met een interessante mix aan evenementen, workshops en infosessies op het programma staan het jonge team en de geëngageerde vrijwilligers klaar om er een boeiend jaar van te maken.

“De thema’s hedendaags vakmanschap en duurzaamheid lopen als een rode draad doorheen het aanbod aan activiteiten”, verduidelijkt directeur Pieter Verhoeven. “We leven vaak snel en hectisch. Steeds meer mensen voelen daarom nood aan vertraging en rust. Net dit gevoel willen we als museum aan de bezoekers kunnen bieden.” Zo wordt er een lezing gegeven over Tiny houses, kan je er leren werken met duurzame materialen zoals leem en leder of maak je op Erfgoeddag je eigen speelgoed. Op Pinkstermaandag zullen kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven en het museum richtte een ‘studio ambacht’ op om bezoekers uit te dagen zelf de handen uit de mouwen te steken. Elke eerste zondag van de maand kan je trouwens een gratis rondleiding volgen. De moeite waard!

Verder werd de website grondig vernieuwd en is er een nieuwe aantrekkelijke huisstijl. Alle activiteiten kan je op hun website terugvinden!

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...