contact
MyEtwie
In de kijker

Hoe maakt u het?

Gepubliceerd op 09/08/2018
mandenvlechten_pixabay

De afgelopen tien jaar zijn ambachten, vakmanschap en meesterschap hot topics geworden in de Vlaamse en Europese cultureelerfgoedwerking. Of het nu gaat om onderzoek, workshops en cursussen, projecten rond co-creatie of de organisatie van labs en plekken voor makers: het thema wint aan populariteit en de beeldvorming rond ambachten is op korte tijd opgefrist. Reden genoeg dus voor FARO, Vlaams Steunpunt voor Cultureel Erfgoed, om de 19de editie van Erfgoeddag 2019 in het teken te plaatsen van ambachten en een gloednieuwe gids boordevol tips en inspiratie te lanceren.

FARO organiseert in september en oktober verschillende inspiratiesessies. Hou bij de organisatie van een activiteit rekening met de techniek die je in de kijker wil plaatsen, de locatie van de activiteit en de manier waarop je het publiek wil laten kennismaken met jouw vak. Van begin september tot 11 januari kunnen activiteiten worden aangemeld en op 28 maart verschijnt het programma online.

De 19de editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 28 april in heel Vlaanderen. Op zoek naar inspiratie? Het ETWIE-team denkt graag met je mee! Neem dus snel contact op via info@etwie.be.

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...