contact
MyEtwie
In de kijker

Interessante vacature bij Train World Heritage in Brussel

Gepubliceerd op 08/05/2018
Categorie
dsc_0224

Train World Heritage beheert de erfgoedcollecties van de Belgische spoorwegen. Een deel van de collectie staat ook tentoongesteld in Train World, het nationale spoorwegmuseum. Om de collecties verder in kaart te brengen, te ontsluiten en zo bij te dragen tot het algemene bedrijfsimago is de NMBS momenteel op zoek naar een archivaris.

Als archivaris kom je terecht in het team Railway History & Research en word je verantwoordelijk voor het uitwerken van een archiefbeleid, het opmaken van een archievenoverzicht, het inventariseren van het historisch archief en het bepalen van bewaarstrategie├źn. Je werkt ook actief mee op vlak van onderzoek en educatie.

Zelf heb je een master in de geschiedenis met een bijkomende opleiding in de archivistiek, en minstens 3 jaar ervaring in de sector. Een aardig mondje Frans komt ook goed van pas. Benieuwd welke competenties nog nuttig zijn voor je sollicitatie? Klik dan even verder naar de volledige vacature. Opgelet, aanmelden kan slechts tot vrijdag 11 mei. Succes!

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...