contact
MyEtwie
In de kijker

Interessante vacatures bij Train World, het Karrenmuseum, het MOT en 't Grom

Gepubliceerd op 25/01/2018
Categorie
mot_grimbergen

Op dit ogenblik zijn er interessante vacatures in de sector van het technisch, wetenschappelijk en industrieel erfgoed.

Train World in Brussel is op zoek naar een nieuwe manager educatie en publiekswerking. De nieuwe medewerker is verantwoordelijk voor het uitwerken van educatieve pakketten voor verschillende doelgroepen en fungeert als aanspreekpunt voor de culturele en onderwijsinstellingen, de gidsen en de vrijwilligers. Solliciteren voor deze functie kan nog tot 5 februari. De volledige vacature vind je op de website van Train World.

Ook in het Karrenmuseum in Essen is men op zoek naar een publiekswerker. Het takenpakket bestaat uit het verder ontwikkelen van de publiekswerking van het museum, de uitwerking van een nieuwe collectiepresentatie en educatieve pakketten, en de organisatie van evenementen zoals de Zomer van de Ambachten. Tot 16 februari kan gesolliciteerd worden voor deze functie. Meer informatie is te vinden in de vacature van het Karrenmuseum (pdf).

Het MOT in Grimbergen is voor de maand juli op zoek naar een enthousiaste student die workshops tijdens Zomeren in het MOT begeleidt. Zomeren in het MOT is animatie voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. Na de succesvolle editie over de Romeinen vorig jaar, staan nu de Vikingen op het programma. Als animator begeleid je de workshops voor kinderen en hun (groot)ouders. Interesse? Bekijk de volledige vacature en solliciteer voor 18 februari.

't Grom in Sint-Katelijne-Waver tot slot is op zoek naar een nieuwe educatief medewerker die instaat voor de coördinatie van de rondleidingen en workshops voor zowel basisonderwijs, secundair onderwijs als voor volwassenen. Daarnaast werk je de zomerkampen uit en ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers verbonden aan het museum. Reageren kan voor 12 februari. Alle informatie vind je terug in de vacature.

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...