contact
MyEtwie
In de kijker

Karrenmuseum Essen zoekt directeur

Gepubliceerd op 18/09/2017
karrenmuseum_stoet

Het Karrenmuseum in Essen is momenteel op zoek naar een nieuwe directeur (m/v). Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie voor de periode van één jaar (met optie op vaste benoeming).

Als directeur bepaal je samen met de Raad van Bestuur het beleid en de strategie van het Karrenmuseum. Je zorgt ervoor dat de vijf museumfuncties volgens de criteria voor een regionale indeling worden uitgevoerd. Tijdens het dagelijkse management geef je leiding aan zeven werknemers, die je motiveert en coacht. Je vertegenwoordigt het museum tijdens sectormomenten in Vlaanderen en communiceert extern over het belang van het Karrenmuseum en zijn werking. Geregeld schrijf je aanvragen en verantwoordingen voor projectsubsidies, werkingssubsidies en tewerkstellingssubsidies.

Kandidaten beschikken minimaal over een professioneel bachelor-diploma en hebben meerdere jaren werkervaring in de erfgoedsector. Werkervaring als leidinggevende strekt hierbij tot aanbeveling. Ondernemerszin, financieel inzicht, goede kennis van het Nederlands en een vlotte pen zijn vereist.

Solliciteren voor deze functie kan nog tot en met 29 september. Je vindt de volledige vacature op www.vdab.be.

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...