contact
MyEtwie
In de kijker

Museum voor Edelsmeedkunst, Juwelen en Diamant zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op 02/04/2015
exterieur-6

Vlakbij de Grote Markt in Antwerpen wordt een nieuw (kunst)historisch museum gerealiseerd over edelsmeedkunst, juwelen en diamant. Hier versmelten de collecties van het voormalig provinciaal Zilver- & Diamantmuseum. Voor dit bijzondere project is het museum op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die elke week een halve (of hele) dag kunnen bijspringen in de bibliotheek of bij het team collectie en onderzoek. Voor het team educatie en communicatie worden vrijwilligers gezocht die op occasionele basis willen meehelpen, bijvoorbeeld tijdens evenementen als Erfgoeddag, Museumnacht ...

Vrijwilligers krijgen zo de kans om werkervaring op te doen in bijzondere museumomgeving. Het samenbrengen van beide collecties heeft tenslotte heel wat om handen en kan een zeer boeiende leerervaring zijn. Je ontvangt eveneens een vrijwilligersvergoeding van 20 euro per dagprestatie.

Een beschrijving van de jobinhoud, het gezochte profiel en wat het museum je te bieden heeft, lees je in de vacaturebeschrijving (.pdf). Solliciteren kan nog tot 23 april 2015. Hiervoor stuur je een cv en motivatiebrief naar de specifieke concactpersonen vermeld in de vacaturebeschrijving (team Bibliotheek: an.labis@zilvermuseum.be, team Collectie en Onderzoek: wim.nys@zilvermuseum.be, team Educatie en Communicatie: els.crollet@zilvermuseum.be.

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...