contact
MyEtwie
In de kijker

Ontdek ons jaarboek 2022

Gepubliceerd op 21/04/2023
Categorie
2022_jaarboek

2022 is op alle vlakken weer een bijzonder intens jaar geweest voor ons team. Een beleidsplan (de beleidslingo bergen we weer eens op voor vier jaar!), het borgen van kennis over rekenmachines (ICE ICE baby!), het documenteren van het bouwproces van een mast (nog eens ICE ICE baby!), asbest (het ondertussen verboden woord in ons team sinds het vertrek van collega Peter!), erfgoedklassen (schimmels zijn superboeiend!), de warme portrettenreeks van gepassioneerde mensen in onze sector (bedankt allemaal voor jullie engagement!)… zoals jullie zullen lezen, is het allemaal de revue gepasseerd.

Inhoudelijk draaide ETWIE op volle toeren. Met onze vrijwillig medewerkers Joost en Luc, twee stagiaires Donna en Viktoria en jobstudente Valentine was er trouwens extra leven in de brouwerij. Wel ja, eigenlijk de katoenspinnerij.

Maar 2022 was ook het jaar dat collega Lieselot op de pauzeknop duwde. ETWIE probeert een warm team te zijn met veel aandacht voor elkaar. Erfgoed is voor ons essentieel, maar zelfzorg is nog belangrijker. Iedereen binnen de organisatie is dan ook heel blij dat Lieselot ons team terug vervoegd heeft, en niet alleen omdat ze de beste brownies bakt!

Ondertussen zijn we al volop in de weer om het TWI-erfgoed te laten schitteren in 2023.

Veel leesplezier!

Nieuwsarchief

Verwante gemeentes

Google Maps laden ...