contact
MyEtwie
In de kijker

Welkom, Donna!

Gepubliceerd op 04/02/2022
Categorie
etwie_donna-morren_geen attributie

Sinds maandag 31 januari zit er tijdelijk nieuw bloed in de ETWIE-ploeg. Want Donna Morren komt ons vergezellen als stagiaire. Wie ze is, dat vertelt ze lekker zelf:

"Hallo, ik ben Donna. Van eind januari tot midden april loop ik vier dagen per week stage bij team ETWIE. Eerder behaalde ik mijn bachelor Conservatie-Restauratie met een specialisatie in keramiek. Tijdens de master heb ik besloten om mijn bezigheden over een totaal andere boeg te gooien en zo ben ik hier terechtgekomen. Mijn masterproef gaat over de verschillende verpakkingsmogelijkheden om asbest in museale collecties, op een verantwoorde manier, te kunnen bewaren. Dit sloot mooi aan bij het project 'Gevaarlijk erfgoed! Asbest in collecties.’ Verder zal ik ook meevolgen bij lopende projecten rond immaterieel erfgoed.

In mijn vrije tijd verdiep ik me graag in de wonderlijke wereld van dessertjes, planten en dieren. Zo help ik als vrijwilliger in een dierenasiel, maak ik lange natuurwandelingen en kom ik helemaal tot rust met een goed muziekje tijdens het tekenen."

Welkom, Donna!

etwie_donna-morren_(c) Stefanie-Bauvois_Art-Salvage
Foto: Art Salvage © Stefanie Bauvois
etwie_donnamorren_geen attributie